10 Cadeau-ideën voor wijnliefhebbers

Wat geef je een wijnliefhebber als geschenk voor kerstmis? Wijn natuurlijk! Ben je op zoek naar een origineel geschenk en mag het wat kosten? Lees dan zeker verder! Hier heb je 10 ideeën voor het perfecte cadeau waar zelfs dé beste wijnliefhebber van achterover zal vallen!

Plum Wijn dispenser

Met deze wijn dispenser kun je genieten van je geopende fles  wijn tot wel 90 dagen! Hoe het werkt? Alle flessen van 750ml passen er in, zowel met kurk als andere sluitingen.  Binnenin is er een naald via welke er gas in je fles wordt ingespoten zodat de wijn lang vers blijft. Deze fles is voldoende voor 150 flessen wijn. Een extra stille ventilator zorgt ervoor dat de fles koel blijft. De temperatuur kun je naar wens en wijn aanpassen. Er is eveneens een camera ingebouwd zodat de dispencer het etiket kan aflezen en jij vervolgens deze informatie via de handige touch-screen kunt opvolgen.

Fish-Inspired Wine Bottles

De bedenkers van deze wijn wilden absoluut in het oog springen en dat is hun perfect gelukt met deze originele verpakkingen!

Wijnglas houder van Sipski

In bad kun je ook onbeperkt genieten van je glaasje wijn en dit in stijl met deze handige glashouder.

Manuka Honey Wine van Kiwi Manuka

De manukahoning van Nieuw-Zeeland wordt geproduceerd door bijen die de inheemse manuka-struik bestuiven en een van de nuttigste en meest gewilde honingvormen ter wereld vormen. Kiwi Manuka biedt nu een honingwijn aan, de Mānuka Honey Wine heeft een elegante verpakking die de levendige honingkleur van het product laat zien met een eenvoudig zwart, wit en goudlabel dat verwijst naar de schoonheid van de manuka-bloem in de natuur.

Mum– champagne drinken zoals de astronauten

De fles introduceert een nieuwe drinkervaring waarbij “het gas van de champagne wordt gebruikt om de vloeistof in een ringvormig frame te duwen, waar het wordt geconcentreerd in een druppel bubbels.”

Champagne dat op 200 voet onder water heeft gerijpt

De aquatisch gerijpte champagne van M. Hostomme is extreem beperkt, met slechts 60 flessen in de Verenigde Staten. Voor $ 1.900 kan de waarde van de alcoholische drank alleen worden begrepen in de context van zijn ontwikkeling. Na vier jaar aan land wordt de oude champagne een jaar ondergedompeld in de wateren van een afgelegen eiland in Zuid-Frankrijk.
Op 200 voet diep zijn de omstandigheden voor het ouder worden van alcoholische dranken perfect. De onderwateromgeving zorgt ervoor dat de oude champagne rijpt bij een constante temperatuur en in totale duisternis – een soort klimaat dat ‘wijnkelders alleen kunnen nastreven om te repliceren’.
Met de toepasselijke naam ‘Abysse’, zal de 100% Chardonnay van M. Hostomme de smaakpapillen opwinden met hints van gekarameliseerde perzik, geroosterde amandelen en zijn verfrissende mineraliteit.

The Blanc de Blancs en Magnum

De Blanc de Blancs en Magnum is de nieuwste champagne van Armand de Brignac en is de meest ambitieuze release van het merk ooit. De luxe fles maakt deel uit van de prestigieuze cuvée-collectie van het merk, bestaande uit de jaren 2005, 2006 en 2008. Slechts 1.000 flessen Blanc de Blancs en Magnum werden geproduceerd, met 10 flessen die al werden geconsumeerd tijdens het openingsfeest in Casa Cruz in het Notting Hill in Londen. De flessen kunnen worden gekocht in het VK of online, met flessen die £ 1.650 of $ 2.335 kosten.

Champagne in porselein

Cuvee Sensorium lanceerde onlangs de eerste Champagne die exclusief in porselein werd gebotteld in samenwerking met de Duitse porseleinproducent Reichenbach.
Slechts 500 limited-edition  Cuvée Sensorium-flessen zijn geproduceerd en gegraveerd met 24-karaats goud. Als zodanig kost een van de porseleinen champagneflessen met speciale editie € 8.000 en heeft het formaat van acht 75cl-flessen. De champagnefles heeft een ontwerp van de Amerikaanse kunstenaar James Rizzi en bevat een blend van 70% grand cru Pinot Noir en 30% grand cru Chardonnay van de Montagne de Reims.

Wijn en koffie? De perfecte mix!

Apothic Wines wil de consument kennis laten maken met iets geheel nieuws met zijn ‘Apothic Brew’, een koud brouwende koffie-doordrenkte rode wijnmix.
Apothic Brew zorgt voor een onverwachte combinatie van drankjes, maar zoals de wijnmaker achter het idee zegt: “Ik besefte dat veel van de kenmerken in koude koffie en rode wijn van nature bij elkaar passen.”

Veuve Clicquot Ice Bucket

Ter viering van het tweehonderdjarig bestaan ​​van de rosé-champagne lanceerde Veuve Clicquot een speciale champagne-ijsemmer en een fles in beperkte oplage. De Veuve Clicquot Anniversary Cake ijsemmer krijgt zijn trapsgewijze vorm door het stapelen van verfemmer containers, die gekleurd zijn in  de iconische tint van de 200 jaar oude rosé. De speciale editie-fles die bij de verpakking past, bevat ook opmerkelijke details, zoals een zwarte jubileumfolie rond de hals van de fles die een bericht verbergt.

Sharing is caring!

Comments

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *