10 Grappigste memes over de #10YearChallenge

Heb je al meegedaan met de #10YearChallenge? Bedoeling is dat je een foto van jezelf uit 2009 post, met ernaast een recente foto uit 2019.
Veel sterren hebben al meegedaan met de challenge en het resultaat is meestal heel komisch, vooral omdat de meeste sterren helemaal niet veranderd zijn (zouden botox en fillers de oorzaak zijn?).
Het heeft niet lang geduurd of de eerste memes over de #10YearChallenge al begonnen op te duiken. Laten naar de 10 grappigste ervan kijken. Laat weten welk jouw favoriet is!

De Nokia…wat mis ik de mijne!

Het is er niet gezonder op geworden…

Sommige dingen gaan nu eenmaal nooit veranderen

Toch iets om over na te denken…

Dit is alvast een grote vooruitgang haha

Als we het positief proberen te bekijken, dan wilt dit zeggen dat we minder dik worden omdat er minder en minder chocolade inzit

Jep, de realiteit van tegenwoordig bij veel gezinnen

En binnen nog eens 10 jaar een matras en dan is het compleet!

De challenge lijkt heel onschuldig met als enig doel om de verandering van 10 jaar terug te bekijken. Maar is dat ook zo? Sommige denken dat er meer achter zit en namelijk dat bedrijven en verzekeringsmaatschappijen de foto’s gaan gebruiken om de technologie rond gezichtsherkenning bij te schaven.
Stel je maar voor dat je verzekeringsmaatschappij ziet dat je sneller veroudert dan normaal?
Als je erover begint na te denken dan is dat idee nog zo gek niet toch? Stel dat een bedrijf bezig is met gezichtsherkenning, voor hun onderzoek hebben ze veel foto’s nodig. Hoe kom je er makkelijk aan?
Door een challenge op het grote web te lanceren en iedereen doet gewoon blind mee. Dat niet alle foto’s even betrouwbaar zijn is natuurlijk een feit maar zeker de eerste paar honderd zijn wel degelijk van wat je wilt krijgen.

Denk ik te veel na over dit? Ik weet het niet, maar ik ga deze keer lekker niet meedoen, je weet maar nooit. Heb al genoeg werk aan het liken van de #10YearChallenge foto’s van mijn vrienden.

Doe jij mee met de challenge? Vertel ons waarom wel of waarom niet!

Sharing is caring!

Comments

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *