10 Herkenbare situaties waar je stapelgek van wordt

Je elke dag aan die vervelende tafelpoot stoten, letterlijk met de verkeerde voet uit bed stappen waarbij je elke dag met je pink tegen het nachtkastje stoot, die vervelende lepel die in je soepkom verdwijnt en je je vingers moet vuil maken om ze er weer uit te halen. Herken je één van deze situaties? Nou en of! Ieder van ons heeft zo zijn dagelijkse routine die verstoord wordt door zulke situaties! Ieder van ons zal zich wel in één van de volgende foto’s herkennen, laten we een kijkje nemen:

Hoe onlogisch is dit? Deze klant gaat op haar knieën  zitten, gebruikt hiervoor twee verpakte broden om een ander brood te zoeken. Dat die twee broden nu onverkoopbaar zijn laat haar blijkbaar koud.

This lady kneeling on bread while she looks at other bread from mildlyinfuriating

Dit is een vaak voorkomende: je legt van alles in je winkelmandje, bijna aan de kassa beslis je een deel toch niet te nemen en in plaats van helemaal terug naar de rayon van die producten te lopen, zet je de producten ergens in de winkel. Dat ze slecht worden en dus onverkoopbaar zijn, daar sta je op dat moment niet bij stil. Misschien een volgende keer toch even die extra tien meter lopen en ze gewoon op hun plaats terug zetten?

People who abandon their unwanted groceries in the freezer, causing them to explode and become unsellable from mildlyinfuriating

Nog zo een, je besteld een kleinigheid op Bol.com of ergens anders en krijgt een megagrote doos met een kleine kabel erin. WAAROM toch?

Why did this need to be packaged this way?? from mildlyinfuriating

Zo hatelijk dit! Heel voorzichtig probeer je met je nagels netjes het etiket van een product te halen en ergens in het midden blijft er een stuk papier kleven.

Bij een wisselschakelaar is dit normaal maar oh zo hatelijk! Hier kan ik dus echt niet tegen!

All three of these lights are off from mildlyinfuriating

Waarom blijft er steeds dat klein stukje toiletpapier hangen? De perfectionist in mij wordt hier in elk geval gek van!

I can’t be the only one who gets annoyed by this. from mildlyinfuriating

Trek je eraan, gaat het bloed of ontsteken. Doe je niks, dan maken ze je gek en ziet het er ook nog eens onverzorgd uit.

I hate everything about these god damn things from mildlyinfuriating

Op elke verpakking heb je wel een stippellijn die je helpt om de verpakking mooi open te maken. Maar neen, je vrouw/man/huisgenoot doet het steeds op zijn of haar manier. Heel vervelend.

The Way My Wife Opens Things from mildlyinfuriating

Heel herkenbaar voor mensen met lang haar.

En probeer nu eens die vork uit de saus te halen zonder te vingers vuil te maken. Onbegonnen werk.

Welke foto vond jij het meest irritant? Ik ben nog steeds niet goed van die vrouw met de broden! Heb je zelf foto’s van situaties of dingen die je gek maken? Stuur ze door!

 

Sharing is caring!

Comments

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *