7 Alledaagse producten met een stevig prijskaartje

Als je geld hebt moet je niet naar het prijskaartje kijken, iedereen droomt wel van deze luxe! Als je geld (te) veel hebt veranderd ook je uitgavenpatroon en veranderen alledaagse producten in stevige aankopen. Hierbij een aantal producten die je dagelijks gebruikt maar die net dat ietsje meer kosten.

Gouden rugzak met diamantenmotief – 1 650 dollar

Lijkt een gewone rugzak je saai en wil je uit de massa springen? Dan is deze gouden rugzak exact wat je zoekt!

Nagellak met diamanten – 264 000 dollar

Van Limited Edition gesproken! Deze extravagente nagellak is exclusief te koop bij Selfridges Londen of op Selfridges.com. Hij past prachtig bij een zwarte outfit en geeft een glinstering aan je nagels. Perfect voor een speciale gelegenheid, toch?

Potlood ‘PerfectPencil’ – 12 800 dollar

Waarom zo veel vraag je? Eerst en vooral heb je een potlood van Graf von Faber-Castell in je bezit. Graf wie? Graf von Faber-Castell is marktleider in luxe schrijfgerief. Het potlood zelf is gemaakt van 240 jaar oud olijfhout, 18 karaat wit goud en er zitten drie diamanten in het bovenstuk verwerkt. Goed nadenken vooraleer je tot aankoop overgaat want voor die prijs krijg je er maar één en deze is niet navulbaar.

Ski’s – 50 000 dollar

Ga je graag skiën en mag het wat meer kosten? Foil brengt ski’s op de markt gemaakt van 8000 jaar oud hout en 14 karaat goud. Daarnaast hebben de Oro-Nero-ski’s vierkwarts carbonstroken, een ash / paulownia-houtkern, roestvrijstalen randen en een technische basis van grafiet. Combineer al deze functies samen en je hebt een van de duurste paar ski’s ter wereld.

Koptelefoon – 1 199 dollar

De koptelefoon is een samenwerking tussen Beats by Bre en Fendi. Ze bestaan in verschillende kleuren en zijn vervaardigd uit leer. Als bonus krijg je er een handige opbergtas bij.

Toilet – 10 200 dollar

Toto, een Japans merk brengt de Neorest 750H op de markt is daarmee is dit toilet een van de duurste op de wereld. Krijg je ook waar voor je geld? Wij vinden van wel! Zo gaat het toiletdeksel vanzelf open als het beweging detecteerd voor het gebruik en sluit het zich daarna ook automatisch.
Hij spoelt krachtig en gericht door zonder te veel water te gebruiken en de toiletbril is verwarmd. De functie om je achterkant met water te spoelen is er ook en er is een geluidproductiesysteem, voor als je meer privacy nodig hebt. Maar het belangrijkste is dat dit Toto-toilet zichzelf schoonmaakt.
Het enige dat je hoeft te doen, is er gewoon op zitten en het gebruiken. Handig toch?

Pooltafel – 175 000 dollar

Het klein Spaans bedrijf dat bekend staat als IXO (Iconic Xtrem Objects) is gespecialiseerd in de productie van koolstofvezels en maakt van dat materiaal een aantal interessante producten. Een van hun grootste prestaties tot nu toe is de Elysium pooltafel. Hij is mooi om naar te kijken,
bijna volledig gemaakt van koolstofvezel, zit boordevol technologie, en oh ja, het kost je ongeveer $ 175.000 dollar.

 

 

Sharing is caring!

Comments

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *