Betoverende kerstmis versiering

Als je aan kerstmis denkt dan dan je aan mooie kerstbomen, prachtige versiering en cadeautjes! Wil je dit jaar uitpakken met je versiering dan heb ik enkele heel leuke ideeën voor je opgezocht! Ik zocht iets origineels, iets groots en vooral betoverend! Naar welke stijl gaat jouw voorkeur?

Een kerstdorp of kerststal lijken jou zo cliché? Neem dan wat oude hoedjes, spuit ze met glitterverf en klaar! Je gekke hoeden creatie zal zeker aandacht trekken!

Prachtige versiering voor de voordeur

Ben je niet zo voor het klassieke rood en wit en wil je meer pit? Paars doet het ook zeer goed!

Of ga je liever aan de slag binnen? Velen vergeten de trapleuning en dat is jammer! Want met een lange slinger aan elkaar geknoopte dennentakjes, wat lichtjes en lint tover je je trapleuning in een magische slinger van vol licht en kerstvreugde!

Wil je het echt groots aanpakken? Ga dan voor een overdaad aan versiering! Grote kerstballen, veel lichtjes en figuren zullen je gasten omver doen blazen!

Een hoed op de kerstboom? Waarom niet?

Kerstbomen aan de inkom doen velen, wil jij dit jaar origineel uit de hoek komen? Dit kan met een leuke creatie van kerstballen,dennentakjes en bloempotten. Meer heb je hiervoor niet nodig.

Sharing is caring!

Comments

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *