De 5 meest rommelige sterrenbeelden – het ligt dus aan de sterren!

Oke toegegeven, het is bij iedereen soms wel rommelig thuis. De één heeft geen tijd om op te ruimen, de ander beweert dat hij alles weet liggen in die puinhoop en nog een derde kan er gewoon niks aan doen dat het bij hem of haar rommelig is. Hierbij 5 sterrenbeelden die het meest rommelig zijn, volgens de sterren toch:

Schorpioen

Gasten die op bezoek zijn bij de Scorpioen denken dat Mr. Proper zijn beste vriend is. Zijn huis is opgeruimd en schittert gewoon. Maar zodra ze weggaan, ontspant de Schorpioen zich.

Dit is een egoïstisch teken en als hij vandaag geen zin heeft om de afwas te doen dan laat hij die zonder problemen tot de volgende dag staan. Schorpioenen zijn steevast van overtuigd dat de stoel de beste plaats is voor hun kleren. Hun kleerkast ziet er netjes uit maar je kunt er niks in terugvinden.

Boogschutter

De Boogschutter is een zeer energiek en actief teken, maar tegelijkertijd niet georganiseerd. Als ze bezig zijn met kuisen en opruimen dan luisteren ze tegelijkertijd naar muziek of volgen hun lieveligsprogramma op tv. De resultaten zijn navenant. Ze vinden opruimen tijdverspilling, waarom zou je je ook bezig houden met stof af te doen, als je beter kunt reizen?

Leeuw

De leeuw is een creatief en impulsief teken. Zijn dagen zijn niet gepland, maar verlopen eerder spontaan. Hij is meer geïnteresseerd in de mensen die onverwacht zijn pad kruisen dan de dagelijkse sleur. Hij past zich perfect aan elke nieuwe situatie waardoor hij de rommel gewoon niet ziet. Tegelijkertijd vindt de leeuw dat hij er zelf steeds netjes moet uitzien, kleine loshangende draadjes of pluisjes verwijderdt hij daarom direct van zijn kleding.

Weegschaal

De weegschaal is heel dubbel, hij houdt ervan dat alles rond hem netjes en proper is maar wil zelf niet kuisen omdat hij dan in aanraking komt met vuiligheid. Het beste wat de weegschaal zou doen, is het kuisen aan iemand anders over te laten.

Steenbok

Steenbokken kuisen en ruimen enkel het gene op wat in zicht is. Als je in hun kamer kijkt, vindt je alles op zijn plaats en is alles proper. Maar als je een kijkje neemt in de kelder of een kast opentrekt dan zal je snel duidelijk zijn dat alle rommel hier terechtkomt. Hetzelfde met hun kleding, alles is gestreken en proper. Maar hun broekzakken en kousen staan vol met gaten.

Het staat dus in de sterren geschreven of je rommelig bent, gebruik dit in de toekomst als excuus! Jij kunt er niks aan doen toch? Nou ja en neen, leef je met iemand samen die netheid hoog in het vaandel draagt dan ga je je levensstijl wat moeten aanpassen.

Vooral als je met een waterman samen bent! De waterman wordt gezien als de meest propere sterrenbeeld, ze houden ervan dat alles netjes, proper en opgeruimd is.

Bron

Sharing is caring!

Comments

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *