Deze maaltijden kosten meer dan je maandsalaris

Als geld geen rol speelt en je bent het winkelen in de plaatselijke supermarkt beu dan kun je deze exclusieve maaltijden proberen die meer dan je maandsalaris kosten. Lijken onderstaande bedragen je te hoog? Dan is het laatste dessert vrij goedkoop. Smullen maar!

Popcorn – 250 dollar

Voor de liefhebbers van popcorn zal deze variant van Berco’s Popcorn extra lekker smaken. Popcorn, boter en caramel, klinkt toch niet zo luxueus? De eetbare 23 karaat goudvlokjes maken van deze popcorn echter een blikvanger tijdens een filmavond.

Ijscoupe – 1000 dollar

In het New Yorkse restaurant Serendipity 3, kan je sinds 2007 een ijscoupe bestellen waar niet enkel je smaakpapillen van gaan tintelen. Naast eetbaar goud vindt je er een gouden armband in terug en na afloop mag je de gouden leper mee naar huis nemen. Wie trakteert me op een coupe?

Cupcake  ‘Golden Pheonix’ – 1000 dollar

Dat je in Dubai de gekste en duurste producten vindt weet iedereen. Wat denk van een cupcake ter waarde van 1000 dollar? De cupcakes worden bereid met het lekkerste fruit, de beste cacao en uiteraard mag goud niet ontbreken! Als extra is er ook een toefje slagroom.

Sushi – 2 750 dollar

Voor de liefhebbers van sushi bestaat er een exclusief variant met bladgoud. Je vindt de sushi op Manila die bereidt wordt door de Filipijnse chef Angelito Araneta Jr. Mocht het bladgoud je niet overtuigen dan doen de diamanten die op elk stukje sushi liggen het wel.

Taco – 25 000 dollar

Een gewone taco is niks naast deze taco die je in het Frida restaurant van het vijfsterren resort Grand Velas Los Cabos (Mexico) kunt bestellen. Wat maakt hem zo speciaal? Kobe vlees, langoustines, beluga caviaar, zwarte truffelbrie een lekker salsa van gedroogde Morita chili pepers, civet koffie en tequila. Uiteraard mag goud niet ontbreken.
En je leest het goed, de prijs is voor één taco! Daar zit geen overnachting in het resort inbegrepen.

Pizza – 2000 dollar

Stel dat je 40 keer moeten bijten bij het veroberen van deze pizza, dan kost elke keer je 50 dollar. Naast witte Stiltonkaas, foie gras, Franse truffels, Osetra caviaar is de pizza bedekt met bladgoud. Wie interesse heeft, je moet ze twee dagen op voorhand bestellen bij Industry Kitchen in Manhattan.

The Golden Cristal Ube Donut – 100 dollar

Naast de bovenstaande bedragen lijkt deze donut een koopje. Hij is volledig bedekt met 24 karaat bladgoud en met een prijskaartje van 100 dollar is hij de goedkoopste uit deze lijst.

Sharing is caring!

Comments

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *