Grappige situaties met katten

Wie houdt er nu niet van katten? Wij alvast wel! Ze zijn leuk gezelschap ook al slapen ze bijna heel de dag door. Maar soms, heel soms komen ze je verwelkomen als je thuiskomt, vragen ze zelf om eten als je het weer eens vergeet. Onze kat toont ons ook altijd haar kattenbak om te laten zien dat ze het daar netjes heeft gehouden en ze verwacht een aai en een kattensnoepje in de plaats. Keischattig!

Wie lust er nou geen yoghurt?

Echt een leuke tip dit! Blijft ze eindelijk van jouw laptop af!

Het is haar lievelings rol hooi dat is duidelijk 🙂

De kat let precies beter op dan de rest van de klas

Schaduwspel

Grijs haar staat hem beter vond de kat en ze heeft nog gelijk ook!

Wat kattenhumor

The teacher asks Timmy: “Why did you bring your cat to school today?” Timmy replies (crying): “I heard daddy telling mommy this morning: ‘Baby, I’m gonna eat that pussy when the kids go to school’.”

Er komt een man een café binnen met een hele mooie vrouw en een kat. Ze gaan aan de bar zitten en de man bestelt: “Voor mij een biertje, mijn vrouw een witte wijn en voor de kat 9 gehaktballen graag.” De man en de vrouw drinken en praten wat en de kat eet de 9 gehaktballen op. En na een tijdje bestelt de man hetzelfde, dus ook weer 9 gehaktballen en de kat eet vrolijk verder. Als na verloop van tijd de man voor de derde keer zijn bestelling plaatst, kan de barkeeper het niet langer uithouden en vraagt: “Vertel eens, hoe zit dat met die kat?” “Nou,” zegt de man, “dat zal ik uitleggen: ik vond laatst een oude olielamp, en toen ik die oppoetste kwam er een geest uit en die zei dat ik 3 wensen mocht doen! Nou en dat heb ik gedaan, als eerste de hoofdprijs in de staatsloterij, als tweede een nieuwe Ferrari, alleen de laatste wens heeft hij niet goed begrepen, want ik wenste een hele mooie vrouw met een hongerig poesje!”

I have never understood why women love cats. Cats are independent, they don’t listen, they don’t come in when you call, they like to stay out all night, and when they’re home they like to be left alone and sleep. In other words, every quality that women hate in a man, they love in a cat.

Sharing is caring!

Comments

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *