Hond voor dood achtergelaten maar ze overleefde

Begin november merkte een stel een onbekende hond op die door de straten van de wijk Zuid-Texas zwierf. Zwak, ernstig ondervoed, met de huid verwoest door schurft, had de pup dringend hulp nodig. Het paar probeerde haar een tijdje te vangen, maar het arme dier was te bang en het mislukte. Ana, zoals ze later werd genoemd, vond een week later eindelijk hulp en ze werd onmiddellijk naar het kantoor van de dierenarts gebracht.
Tijdens het onderzoek werd ontdekt dat ze slechts een jaar of twee oud is. Omdat haar gezondheid in een extreem slechte conditie verkeerde, waren de kansen van Ana erg laag en zelfs de oprichter van Rescue Dogs Rock NYC, Stacey Silverstein, had niet veel hoop. “Deze arme meid was in slechte staat toen ze bij ons terechtkwam… ze was erg uitgemergeld, haar huid en ogen waren geïnfecteerd.” Meldde de NYC-vertegenwoordiger van Rescue Dogs Rock.

“Ze had ernstige schurft en haar huid was in een zeer slechte staat. Met zulke vreselijke schade aan haar gezondheid en de verwaarlozing die ze had doorstaan, was het geen wonder dat Ana verlegen en terughoudend was.”

 

Hoewel de hoop erg klein was, klampte Ana zich vast aan het leven en bewees iedereen dat ze er boven op zou komen. Van zodra haar wonden genazen en ze omringt werd door mensen die om haar gaven, wees niks er nog op dat het ooit een verlegen en terughoudende pup was geweest!


“Na enkele weken van behandeling voelde Ana zich al beter en verandere ze in een speelse en gelukkig meisje!” Toen haar vacht eindelijk teruggroeiend was, zag je dat ze een Labrador Retriever-mix is. De vertegenwoordigers van RDRNYC wensen haar het allerbeste en zeggen “na wat Ana heeft doorstaan, verdient ze ze een warm thuis met mensen die van haar gaan houden. “We kunnen niet wachten om haar onvoorwaardelijk verwend en geliefd te zien worden! Ze is schattig, lief en vriendelijk met mensen van alle leeftijden en andere honden ”

Bron

Sharing is caring!

Comments

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *