Katten zijn de beste huisgenoten

Mensen die een kat als huisdier hebben weten als geen ander dat het de beste huisgenoten zijn! Ze zijn grappig, eigenwijs en hebben een sterk karakter (of die van mij toch). Volgende situaties zullen heel herkenbaar zijn bij de baasjes: je zit op het toilet met de deur open en je kat zit in de gang naar je te staren, om ongemakkelijk van te worden! Of je loopt de trap op en je kat ligt op een trede, denk je dat ze plaats voor je maakt zodat jij voorbij kunt? Nee hoor, ze blijft lekker liggen en vind blijkbaar dat JIJ de moeite moet nemen om twee tredes te nemen om over haar heen te stappen. Maar we houden nog steeds van ze, nietwaar? Hier wat leuke foto’s van huiskatten als bewijs dat ze echt de beste huisgenoten zijn, met moppen over katten tussendoor.

Wat is het verschil tussen een kat en een duizendpoot? 996 pootjes

Waarom zit een kat graag achter de computer? Dan kan ze gezellig met de muis spelen!

Heb je weleens een kat gezien met 2 verschillende ogen? Jazeker! Met een linker en een rechter oog!

Er lopen twee katten in de woestijn, zegt de een: “Wat een grote kattenbak.”

Twee leeuwen lopen door het bos. Opeens zien ze een ridder lopen. De ene leeuw zegt: “Kom op, dan nemen we de prooi te pakken.” Zegt de andere: “O nee, niet weer vlees uit blik.”

Een man is gelijk een kat. Ze hebben alle twee schrik van een stofzuiger. Ze zagen alle twee heel de tijd voor te eten. Ze maken altijd alles vuil!

Als bonus:

  • Er komt een kat de bar binnen en bestelt een pilsje. Zegt de barkeeper: “een kat die een pilsje bestelt, dat heb ik nog nooit gezien.” Zegt de kat: “dat zal dan ook wel de laatste keer zijn, want je bent veel te duur!”
  • Zegt de ene kater tegen de andere: “Ik durf niet meer thuis te komen sinds ik het baasje vanmorgen hoorde zeggen: Hoe kom ik van m’n kater af?!”
  • Een man zit ‘s morgens in de trein, zit er een kat tegenover hem. De man zit zo lang naar de kat te staren, dat de kat vraagt: “heb ik iets van je aan?” “Nee,” zegt de man, “maar dat zie je toch ook niet vaak, een kat in de trein?” Zegt de kat: “Dat zul je niet meer zien ook, want morgen is mijn brommer weer klaar!”
  • Er komt een kat bij een andere kat op de koffie. Zegt ie: “Geef mij eens een kopje…”
  • Er komt een man bij de cattery en zegt: “Ik zoek een kat.” De catteryhouder zegt: “Ik heb er genoeg, zoek er maar een uit.” De man loopt rond in de ren en kiest een kat uit. Dan vraagt de man: “is de kat wel trouw?” “Trouw???”, zegt de ander, “meneer ik heb die kat al vier keer verkocht en telkens komt hij weer terug.”
  • Kat en vleermuis. Een kat komt per ongeluk een vleermuis tegen en zegt: “Mooi is dat! Nu beginnen ze ook nog te vliegen”.

Ken jij een goede moppen over katten? Zet ze in de comments!

 

Sharing is caring!

Comments

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *