Nadat de video met de hond dat achtergelaten werd viraal ging, biedt Snoop Dog hem een nieuw huis

Het is 2019 en dus tijd om het jaar met positief nieuws te starten. Velen hebben de video al gezien met de hond dat net voor kerstmis gedumpt werd.
Wie niet op de hoogte is, klik hier. Wil jij dit liever niet zien dan vertel ik het kort:

Op de video is te zien hoe een man ‘s avonds op 17 december uit de auto stapt met zijn hond aan de leiband. Hij neemt de hondenmand uit de koffer en ze lopen naar de overkant van de straat. De man laat de hondenmand op de grond vallen en wil de hond aan de lantaarnpaal vastbinden maar ze maakt zich los en loopt even weg. De man treuzelt geen seconde en rent terug naar de auto. Waarop de hond snel achter hem loopt en duidelijk probeert om in de auto te geraken. De auto rijdt niet direct weg, misschien twijfelt de eigenaar nog of hij zijn hond wel achter moet laten, maar na een tijdje duwt hij toch op het gaspedaal… De hond rent achter de auto en als ze aan het kruispunt blijft staan dan gaat hij op zijn 2 poten staan en krabt op de deur om naar binnen te mogen.

De video ging snel viraal en mensen over heel de wereld proberen nu om voor de hond een nieuw huis te vinden.


De video werd oorspronkelijk gedeeld door Rachel Butler die als regiomanager bij RSPCA (liefdadigheidsinstelling) werkt.


Medewerkers hebben de hond ‘Snoop’ genoemd. “Snoop is heel zachtaardig en kan goed overweg met andere honden”.

Na het zien van de video boden veel beroemdheden hun hulp aan om Snoop te adopteren. Waaronder ook rapper Snoop Dog, hij zei: “Er is altijd ruimte voor een andere Snoop in Casa de Snoop”.


“We zijn overweldigd door de honderden berichten van mensen die Snoop een nieuw huis willen aanbieden. Momenteel wordt hij nog onderzocht om volledig te herstellen en van zodra hij klaar is, dan zullen we ons best doen om een nieuw huis voor hem te kiezen.”

Bron

Sharing is caring!

Comments

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *